Instagram

Om du vill så finns jag på instagram, annicaaktiv. Jag är ny här, men jag kan se tjusningen med att kunna fotografera med mobilen och direkt dela bilderna på instagram. Självklart så tycker jag bäst om att fotografera med min kamera, men instagram är ett roligt komplement till bloggen och du kan hänvisa till din blogg.

If you want too so can you find me on the instagram, annicaaktiv. I am new here, but I can see the beauty of being able to photograph with the mobile and directly sharing the pictures on instagram. Of course, I prefer to photograph with my camera, but instagram is a fun addition to the blog and you can refer to your blog.

Annons

20 tankar om “Instagram

 1. gillar Instagram, men inte helt enkelt att posta foton från datorn dit. Det är nu bara menat att göras från mobilen och den tar ju inte de bästa bilderna.

  Gillad av 1 person

   • med Photoshop så går det att exportera bilder från datorn till Instagram, men utan Photoshop så har jag inte en aning om hur man lägger foton från datorn till Instagram.

    Gillad av 1 person

   • Enklast är att ta ett foto med mobilen, öppna insta, hämta foto i sparade bilder på mobilen och sedan hänvisa till din sida, blogg eller vad du har och där har du fotat med din kamera.

    Gilla

 2. Har testat instagram och höll på ungefär ett halvår. Fotograferar ju aldrig med mobilen men fick tipset att föra över mina bilder som jag tagit med min kamera till mobilen vilket verkar vanligt bland de som har instagram. Kände att det inte riktigt var min grej men kul att ha provat, samma sak med Facebook.
  Lycka till Annica men glöm för allt i världen inte bloggen. Ett tag övergav ju plötsligt väldigt många med sina bloggar för att istället helt gå över till instagram och många fotoutmaningar med dem. Kanske en kombination kan vara givande.

  Gillad av 1 person

 3. Jag tar bilder med den riktiga kameran och lägger upp på Droppbox och därifrån kan jag sen lägga upp dem på Instagram. Som du sa så blir det ju inte lika bra bilder med mobilen. Ett litet tips bara.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.