Röda och vita Amaryllisar

Precis just nu så har jag fyra olika amaryllisar som blommar och några till som är på väg att blomma. Amaryllisen är en stor, stolt och vacker blomma. Amaryllisen förekommer i många olika färger och former. Tidigare så skrev jag både på svenska och engelska, men nu känns det som extra arbete. Google översätt finns ju att tillgå för alla, även om den inte alltid fungerar perfekt, så kan man få en fingervisning om innehållet. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

14 tankar om “Röda och vita Amaryllisar

  1. Vilken färgprakt! Du har så många olika sorter. Jag föredrar enkla mörkt röda och köpte en ny sort i år, men för första gången blev jag besviken, den var faktiskt för mörk och fick inte alls så eleganta klockor som de brukar. Men de vita höll vad de lovade, dem är jag väldigt förtjust i.
    Härlig bildserie!

    Gillad av 1 person

    • Tackar så mycket för din fina feedback Jag! Visst är det härligt med alla olika färgvariationer, där vi alla kan hitta våra favoriter. Jag provade en limefärgad sort en gång och kände väl lite tja, röd hade varit bättre, men ändå kul att prova lite olika utbud.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.