Rödvingetrast / Redwing

Rödvingetrast / Redwing

IMG_0412 (2)

Rödvingetrast sjunger en vårkväll uppe i grantoppen. 

Redwing sings a spring evening in the top of a spruce.

 

Annons

8 tankar om “Rödvingetrast / Redwing

  1. Fin bild!

    Jag har varit slö med att kika in, men det beror ju på att jag just nu bara har laptop. Om det skriver jag i mina två senaste inlägg. Det är för övrigt de enda inlägg på min fotoblogg där jag har skrivit något och inte bara visat bild. Men det kanske blir mer av den vara om det uppskattas.
    Ha en fin söndag!

    /Skvitt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.