Fjärilar / Butterflies

Fjärilar / Butterflies

Nu är det hög fart på alla fjärilar. Här ser du några som jag lyckades med att fotografera. Vinbärsfuks, Nässelfjäril och Citronfjäril. Det fanns fler arter som flög omkring men som inte ville sitta stilla för ett foto. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Now it’s high speed on all butterflies. Here are some of whom I managed to photograph. Aglais urticae, Polygonia c-album and Gonepteryx rhamni. There were more species that flew around but did not want to sit still for a photo. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

28 tankar om “Fjärilar / Butterflies

 1. Pingback: Butterfly Haiku | saywhatumean2say

 2. Så bra fotograferat! Hur har du burit dig åt för att fotografera sidan av citronfjärilen? Låg du ner i gräset? 🙂 Jättefina bilder på alla tre fjärilarna. Vinbärsfuks har jag nog inte sett.

  Gillad av 1 person

 3. Åhh.. vilka fina bilder Annica ! Nässelfjärilen känner jag väl igen eftersom det är den enda som syns på vår terrass. Någon kallade den Amiralfjäril, men kärt barn har många namn 🙂 Eller så är det olika, du vet nog bäst 😀

  Gilla

 4. Hej. Jag var på jakt efter fjärilar häromdagen men tyvärr så var de aldrig still så jag kunde fota dom . Men du har lyckats bra. Fina bilder

  Gilla

 5. Vackra bilder på vårens fjärliar! Den här våren har jag bara lyckats fota ett påfågelöga, alla andra fjärilar har nervöst eller retsamt flugit sin kos så fort jag har närmat mig.

  Gilla

 6. Fina fjärilar! Jag älskar att fotografera fjärilar! Det är verkligen en utmaning! En vinbärsfuks ät lite av en dröm att få en fin bild på! Mitt mål är att få en perfekt bild som jag är nöjd med på varje art! Har några arter kvar! 😉

  Gillad av 1 person

 7. Pingback: Fjärilar / Butterflies — Naturfoton – Suman D. Freelancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.