Trana med ungar / Common Crane and chick

Trana med ungar / Common Crane and chick

Några tidiga morgnar har jag sett familjen trana med sina två ungar. Jag har inte haft kameran med mig och har ångrat mig varje gång…men idag var jag redo med kameran och som tur var så var familjen på plats. Det är första gången som jag har lyckats med att fotografera en tranfamilj. Jag känner mig mycket nöjd även om det var på långt håll. Dom är så söta med den runda lilla kroppen och sina långa ben. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

A few early mornings I have seen the family crane with their two kids. I have not had the camera with me and have regretted me every time … but today I was ready with the camera and luckily the family was in place. This is the first time I have managed to photograph a crane family. I feel very pleased even though it was far away. They are so cute with the round little body and their long legs. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

18 tankar om “Trana med ungar / Common Crane and chick

    • Tack så mycket Leila! Jag har filmat lite också, men det blev inte så bra. Men jag ska dit igen lite framåt och försöka komma lite närmare. De är så gulliga bollar som ibland springer när föräldrarna föser iväg dom. Föräldrarna behöver ju bara gå med sina långa ben 😀

      Gilla

  1. Häftiga bilder! Jag hade också förmånen att upptäcka en tranfamilj med två ungar i gräset vid Angarnssjöängen häromkvällen, när vi var ute för att lyssna på kornknarren. Tyvärr var det på så långt avstånd och ganska skumt, så bilderna blev inget som kan visas upp. Festligt att ungarna är så bruna! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.