En vandring i skog och mark / A walk in the woods and fields

En vandring i skog och mark / A walk in the woods and fields

Bland gräs, blommor och träd jag vandrar. Lyssnar på fåglarnas sång och solen skiner. Allt jag ser är så vackert. Blommor eller träd spelar ingen roll. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Among the grass, flowers and trees I walk. Listening to the birds’ song and the sun shines. Everything I see is so beautiful. Flowers or trees do not matter. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

26 tankar om “En vandring i skog och mark / A walk in the woods and fields

   • I love spring and autumn most (I love the colours !), but summer is beautiful too (and of course the winter, if its not too cold ;-). In summertime you don’t have to think about clothes: what do I wear, is it too cold, do I have to take a jacket and so on – I like that ! It ist fantastic to feel the warmth and the air on the skin. Everything is blooming and alive 🙂 Yes, summer is great !!! Only today we have plenty !!! of rain, but nature will love it 🙂

    Gillad av 1 person

   • Thank you ! Have a nice evening. I can see the northern summerlight from here as a very small stripe at the horizon. At least a very ! little bit 😉 It must be wonderful ! I’m wishing you a good night, Almuth

    Gillad av 1 person

  • Tack så mycket John! Sista bilden är enda bilden som jag har mixtrat med 🙂 Jag hittade ett tomt halvt fågelägg och så lade jag ett harsyra blad bredvid, för det liknar ett hjärta ju 🙂

   Gilla

 1. Visst är det härligt och avkopplande i skogen! Det märks att du är glad, det syns i dina foton. Teveronikan och ängsklockan blir favoritbilderna i dag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.