Ett stort tack / A big thanks

500

Ett stort tack till alla följare och besökare på min blogg. I dag har jag uppnått siffran 500, vilket är mycket roligt för mig. När jag startade bloggen för ca 2 år sedan så tänkte jag…hur i hela världen ska jag kunna nå ut till andra bloggare med min blogg. Men det som sker det sker, saker händer hela tiden. Jag är mycket lycklig som får ta del av alla vackra bloggar på WordPress med både bilder och ord. Jag önskar dig en god kväll och du är välkommen att besöka min blogg fler gånger ❤

A big thank you to all followers and visitors to my blog. Today I have reached the number 500, which is very fun for me. When I started the blog about 2 years ago, I thought … how in the world I should be able to reach out to other bloggers with my blog. But what happens happens things happen all the time. I am very happy to get to know all the beautiful blogs on WordPress with both pictures and words. I wish you a good evening and you are welcome to visit my blog more times ❤

Annons

54 tankar om “Ett stort tack / A big thanks

    • Tack snälla Roffe vad glad jag blir! Det känns extra speciellt roligt för mig när du och andra som fotar så underbart, vill följa min blogg 🙂 Jag är så otroligt sugen på att uppdatera min kamera i sinom tid. Att kunna fota bättre macro samt att kunna zooma in mer på långa avstånd.

      Gilla

  1. Stort Grattis Annica! Du är verkligen värd alla dessa följare så att vi kan ta del av dina fantastiska bilder. Sen tycker jag att WordPress i sig är väldigt bra på många sätt. Vi kan kommunicera utan att behöva gå tillbaka till varandra, vi har statistiken som du fick här och ja, det finns så många fördelar att jag önskar att de som har blogspot istället skulle gå över till wp 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.