Åka skoter och grilla korv / Go snowmobiling and grill hot dogs

Åka skoter och grilla korv / Go snowmobiling and grill hot dogs

Lyckan är att få starta din skoter på morgonen. Du svävar fram över snön, solen skiner och snön yr. Du ser vacker natur och du stannar, du gör upp en eld och du grillar din korv, dricker din varma choklad…så gott och så mysigt. Färden fortsätter med vacker natur, fina bilder på din skoter och en vacker fäbod ute i skogen. Här kan du se Aktiv panther 503 (min röda prins) och Artic cat four stroke 660. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

The happiness is to start your snowmobile in the morning. You hover over the snow, the sun is shining and the snow is blowing. You see beautiful nature and you stay, you make a fire and you grill your sausage, drink your hot chocolate … so delicious and so cozy. The journey continues with beautiful scenery, nice pictures on your snowmobile and a beautiful chalet in the woods. Here you can see Active panther 503 (my red prince) and Artic cat four stroke 660. Click on the pictures to make them bigger.

Annons

38 tankar om “Åka skoter och grilla korv / Go snowmobiling and grill hot dogs

 1. Annica, to me it sounds impossible to live through such a long period of snow. Do you think it takes a certain personality to be able to live the way you guys do, or do you thing any person can adapt?

  Gillad av 2 personer

 2. Men visst är det något speciellt att grilla korv när snön ligger. Timmerstugan är ju så vacker, tycker om sådana byggnader.😊 Har du gjort skylten bak på snöskotern? Aktiv😊

  Gillad av 2 personer

 3. Ser underbart ut! jag gillar ju varken vinter eller snö, men din fina bilder har nästan omvänt mig – och korvgrillning är aldrig fel 🙂
  Så vackert gammalt hus – så fint åldrad och så fina detaljer!

  Gillad av 2 personer

 4. Vilken underbar dag ni verkar har haft så här i vinterns sista (?) skälvande dagar. Gnistrande sol, vit snö, en liten eld som sprakar och några (brända?) korvar med kanske Johnnys starka senap på. Life can’t be much better! 🙂

  Gillad av 2 personer

 5. Oj, så många vackra bilder. Det syns att du var väldigt glad. Timmerstugan är snygg och fint att du tog bilder på detaljerna. En helt underbar serie! 😀
  Nu vet vi också var Annicas ”aktiv” kommer ifrån 😛

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.