Gråspett / Grey-headed Woodpecker / Picus canus

Denna fina hackspett, Gråspett, har besökt mig under flera år, eller andra individer eftersom dom gärna byter revir varje år, men den vill aldrig låta sig att fotograferas, men nu har det plötsligt hänt och jag är mycket glad. Visst är det en vacker fågel! 🙂 Vänligen klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

This fine woodpecker, Grey-headed Woodpecker, has visited me for several years, or other individuals, because they are gladly to choose a new territory every year.but it never wants to be photographed, but now it has suddenly happened and I am very happy. Sure it’s a beautiful bird! 🙂 Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

42 tankar om “Gråspett / Grey-headed Woodpecker / Picus canus

 1. Beautiful pictures of a beautiful bird!! Nice colours! These shy models, never want to be photographed 🙂 We have a Green woodpecker here. It looks like yours, but has a red head. I only here him laugh. I almost never see him! Funny guy 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack Roffe!
   Jag trodde först att det var en gröngöling, men en annan bloggare uppmärksammade mig på att det röda på huvudet saknades, jag fattar inte hur jag kunde missa det. Men man lär sig nått nytt hela tiden.
   Den har hållit sig runt huset hela sommaren, så den borde ha häckat någonstans inte så långt bort.
   Men nu har jag inte sett den på ett tag.

   Gilla

 2. Så fin. Jag har aldrig sett ett gråspett i verkligheten så jag blir verkligen avundsjuk här. Gröngöling har jag sett ett antal gånger men aldrig fått bra bilder på eftersom de är så stirriga och aldrig sitter stilla. Stort grattis till dina fina bilder på denna fågel.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.