Dagens uppdatering / Today’s update

Jag har köpt blomjord, det regnar, blommorna blommar i regnet, hönsen njuter av regnet och en höna ruvar på ägg som jag önskar att det blir kycklingar av, vi har köpt en kanot billig idag med hål, men de hålen kan vi kan laga med plast. Jag önskar er alla en bra kväll! 🙂
Vänligen klicka på bilderna för att göra dem större.

I have bought flower soil, it is raining, the flowers bloom in the rain, the chickens enjoy the rain and a hen incubates on eggs that I wish it will be chickens off, we have bought a canoe cheap today with holes, but they holes we can make with plastic. I wish you all a great evening! 🙂
Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

41 tankar om “Dagens uppdatering / Today’s update

  • Tack Kristallina! Att renovera saker är både roligt och spännande och så kan man få det till en billigare penning, även om det kostar att renovera också.
   Det är synd att så många saker bara kastas bort.

   Gillad av 3 personer

 1. Härlig bildkavalkad ur vardagen… skönt livgivande regn behövs för nu sägs det att sommarvärmen är på väg!
  Håller tummarna för att det finns kycklingar i alla äggen – och helst hönkycklingar 🙂 🐔🐤🐥🐓

  Gillad av 2 personer

 2. Har missat det här inlägget och värmebölja har åtminstone vi haft ett tag tills regnet befriade oss från det kvalmiga. Läser att ruvhönan dog, så tråkigt! Vår kanadensare har vi haft sen vi var unga, men under många år låg den i stan på tomten. Förra sommaren kom den i bruk igen, vi paddlar i ån och får undvika stenar helt klart. Som hos dig så ligger jordsäckarna och väntar. Trevlig bildserie!

  Gillad av 2 personer

 3. Nu har det visserligen gått snart en månad sen du lade ut den här uppdateringen, men inte är den sämre för det 😀 Fina bilder på hönor och växter och hålet i kanoten syns ju inte så det kanske går bra ändå 😉 😉

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.