Äppel blommor / Apple flowers

Efter regn kommer solsken. Nu är det full fart på äppelträdens blomning. Jag har dessvärre inte sett så många humlor och andra insekter på blommorna. Vänligen klicka på bilderna för att göra dem större.

After rain comes sunshine. Now it is full speed on the apple trees flowering. Unfortunately, I have not seen so many bumblebees and other insects on the flowers. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

38 tankar om “Äppel blommor / Apple flowers

 1. Jättefina bilder på de vackra äppelblommorna! Hoppas humlor, bin och andra pollinerare inser att matbordet är dukat … här har vi många fler i år än förra året, då jag faktiskt var riktigt orolig …

  Gillad av 4 personer

 2. Underbar tid nu! Har du varit och inspekterat din lilla smålomstjärn? Om inte är det hög tid. Var och tittade till vår igår och lomparet var på plats, så nu hoppas vi bara på en lyckad häckning. I övrigt är inte Hälsingland någon somrig plats just nu, regn i massor och kallt, kallt. Kram 🙂

  Gillad av 3 personer

 3. Skön. Jag älskar blommande fruktträd, att veta något ätbart kommer. Jag har svårt att odla äpplen i Florida men; för varm. 😊 (Beautiful. I love flowering fruit trees, knowing something edible is coming. I have a hard time growing apples in Florida though; too warm. ) Hopefully my Google translation is correct. 🙂

  Gillad av 3 personer

 4. Great pictures. Are you Swedish by the way? My youngest daughter, Elena, married Tom savage, a British guy from the Isle of Man, which was invaded by the Vikings at the end of the 8th century, Vikings of Norwegian stock, I presume.

  All the best
  From Roman West
  😉

  Giovanni

  Gillad av 3 personer

 5. De är så vackra och du presenterar dem så de verkligen kommer till sin rätt. Här på Malta har vi inga äppelträd, utom ett!! Trodde först att det var blommor på trädet för granatäpplen, för det finns det gott om, men sen såg jag att det faktiskt var ett äppelträd. Fann den i vildmarken så förmodligen är det någon som en gång för länge sen planterade trädet. De få äpplen som hängde kvar såg inte direkt ätbara ut 😀

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.