Vårblommor och katten

Det är så underbart nu när vårblommorna kommer fram. Vitsippan och snödroppen blommar här nu, helt underbart. Katten vill gärna vara med på bilderna, men hon tycker att jag är tråkig och vill gärna gå förbi och störa mitt fotande. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

24 tankar om “Vårblommor och katten

 1. Ja, det var många vårtecken, så nu får vi väl säga att våren är här på riktigt, även om det här i Stockholm känns som den varit igång ganska länge redan. Isen på vår sjö (i Hälsingland alltså) gick redan för 3, 4 dagar sedan. Rekordtidigt! 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Härliga vårtecken är det Meggie och lokalt olika är det ute i vårt land! Jag har aldrig under tidigare år, varit med om att sjön här hos oss har sköljt, frusit till, sköljt, frusit till…ja jag vet inte hur många gånger det har hänt i år 😀

   Gillad av 2 personer

 2. Katten njuter förstås också av vårblommorna och kan lukta på dem på nära håll, haha. Vilken härlig vårblomsfotoserie! Jag tycker nog allra mest om bilden på den rosavita bugande vitsippan, den nästsista bilden.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.