Jordgubbstjuvar / Strawberry Thieves

Sommar, sol och semester. Gick min dagliga morgonrunda i trädgården efter intressanta fotomotiv….plötsligt får jag se något som lyser rött i mitt plommonträd. Hmm….vad kan det vara tro, har det blåst dit nått plastskräp tro. Men nejdå ….det är jordgubbstjuven som har varit i farten ”igen”. En fågel … skata kan jag tro, har satt fast jordgubben i trädet och smaskat medans vi sovit så gott på natten…. nu är det krig om jordgubbarna 🙂

Summer, sun and holiday. Went my daily morning walk in the garden for interesting photo motives …. suddenly I see something that is red in my plum trees. Hmm …. what could it be to believe, it has been blown there reached plastic debris faith. But Oh no …. it’s strawberry thief who has been on the go ”back”. A bird … magpie, I believe, has been stuck in the strawberry tree and eating plenty while we slept so well that night …. now is the war of the strawberries 🙂

Annons

13 tankar om “Jordgubbstjuvar / Strawberry Thieves

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.