Orkidé / Orchid

Orkidé / Orchid

Orkidén blommar för fullt.

The orchid in full bloom.

Detta bildspel kräver JavaScript.

18 tankar om “Orkidé / Orchid

  • Oh how hard …. I love to shoot everything that comes my way 🙂 Animals and wilderness are close to my heart, all the flowers, all the insects. I think I shoot people least of all, it only happens if there is something special;)
   I get such a peace in my soul and recovery of the forest and in the garden of course 🙂 I can see the beauty of a leaf as well as the great mountain top. Water and all seasons … I do not think you can get a good response from me: D

   Gillad av 1 person

 1. Fin bilderie på den vackra orkidén. En liten detalj bara: i den stora vinjettbilden syns en plastdetalj som inte riktigt gör blomman rättvisa. Eftersom du vill ha konstruktiv kritik. Bra idé att ta ut blomman för fotona!

  Gilla

 2. Ett väldigt vackert bildspel där inget vad jag kan se stör för jag la inte märke till någon plastdetalj 🙂 Gillar också konstruktiv kritik och tycker ibland/ofta att vi är ganska så snåla med sånt 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.