Vingar / Wings

I dag har jag börjat på mitt nya jobb och det kändes helt underbart. Jag önskar att fler vågar att ta chansen att förändra sitt liv och att vågar att byta jobb, att våga att bryta det bekväma invanda mönstret  …. det är så nyttigt, utvecklande och inspirerande ❤

Today I started my new job and it felt absolutely wonderful. I wish more dare to take the chance to change his life and to dare to change jobs, to dare to break the comfortable ingrained pattern …. it is so useful, stimulating and inspiring ❤

 

 

 

 

 

Annons

15 tankar om “Vingar / Wings

  • Tack så mycket Blomstermams det värmer 🙂
   Jag har tidigare varit regionalt fackligt ombud/ regionalt skyddsombud på fackförbundet Kommunal….nu är jag Ombudsman/regionalt skyddsombud på Handels 🙂
   Jag jobbar mycket med människor, det är det jag trivs med 😉

   Gillad av 1 person

 1. Grattis till nya jobbet. Du tog dig friheten att byta. Fin bild på fågeln som svävar i ”sin” frihet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.