Hackspett och kottar / Woodpecker and pine cones

Större hackspett som befinner sig i ett hav av kottar, vilken ska jag ta.

Woodpecker who are in a sea of cones, which one should I take.

Annons

18 tankar om “Hackspett och kottar / Woodpecker and pine cones

 1. Vilken härlig bild Annica! 🙂 Inte sett så många kottar så tätt och mitt bland alla kottar sitter det en hackspett! Coolt 🙂 Kottar är deras viktigaste vintermat, men vintern har ju inte kommit än. Är det en hamstrande hackspett uppfödd av ekorrar? 😀

  Gilla

  • Haha tack John! Jag tänkte bara ….ack stackaren så mycket kåda som kommer att täcka igen den näbben haha 😀 Jag tror det är ungfågeln som blir matad här, han bara sitter å ropar på mat hela tiden 🙂
   Ja kanske är det ekorren som lär upp han … fniss 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Vad läckert, i dubbel bemärkelse! I morse knackade en hackspett på husgaveln och satte sig i äppelträdet när jag tittade ut. Jag fick titta noga på din bild innan jag såg fågeln, den har lite kottmönster.

  Gilla

 3. Men oj så många kottar, det har jag aldrig sett. Helt otroligt och jag fick också titta två gånger för att upptäcka hackspetten. Ett under att du såg den där. Härlig bild som man (jag) blir glad av.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.