Gammal skog / Old forest

Det är så mysigt att vandra i skogen och speciellt gammal skog. Naturen har sin naturliga gång med frön, små plantor, vuxna träd och gamla träd. Det är ett enda kretslopp. Alltid en början och slut …men det tar aldrig slut.

It is so nice to walk in the woods and especially old forest. Nature has its natural course with seeds, small plants, mature trees and old trees. It is a single cycle. Always begin and end … but it will never end.

 

 

Annons

6 tankar om “Gammal skog / Old forest

  1. Gammal skog är en bristvara i vårt land. Numera finns det bara Tallplantager. Dagens skogsexperter har troligen aldrig varit i en riktig Svensk skog. När jag var barn hade jag morfar, som lärare i skogen, och sådan skog skulle jag vilja se nu.
    Svante

    Gilla

    • Tack så mycket John, vad glad jag blir att du gillar bilden! Fniss … jag vet inte vad vignetting är, men det kanske jag borde som toknördsfotograf 😀 Jag har olika inställningar på min kamera som jag har använt 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.