Månen / Moon

Månen / Moon

Jag fick några fina bilder på månen i går kväll. Just nu så kallas den super månen. Fin är den alltid. Jag fotade på fri hand även om det är bättre att använda stativ…men ibland tar latheten över.

I got some nice pictures of the moon last night. Right now known as the super moon. Fin is it always. I-footed free-hand, even if it is better to use a tripod … but sometimes laziness takes over.

Annons

19 tankar om “Månen / Moon

 1. Vad kul att du fick dina bilder till slut. Jättefina bilder. Frihand är inte helt lätt att lyckas med alltid, men är man bekväm så… Jag är lika bekväm när det kommer till stativ och fotar hellre på fri hand även om det är ganska skakigt ibland.

  Gilla

 2. Försökte också fotografera Super månen här på Malta men mina bilder blev brusiga och månen såg i mitt tycke ut som den brukar när den är full 😀 Du fick väldigt fina bilder Annica !

  Gilla

  • Tack John! Jag visste att bästa dagen att fota skulle vara den 14 nov och det var bara moln alla dagar….men så den 15:e så blev det klart…jippie, jag trodde det var kört. Jag fotade Tis 15 nov kl 19.48,. Haha det har jag inte ens tänkt på…knoppen på månens placering, det är så intressant att få nya infallsvinklar hela tiden, tack!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.