Bäck i december / Brook in December

Bäck i december / Brook in December

Vanligtvis i december så är det snö den här tiden hos mig. I år har det varit omväxlande varmt och kallt. All snö har smält bort och det vackra gula höstgräset är åter synligt. Eftermiddags solen lyser på gräset som guld. Jag är så lycklig som kan vandra fritt i naturen och jag vill dela denna  lyckliga känsla med dig.

Usually in December, it is the snow this time with me. In the years it has been alternately hot and cold. All the snow has melted and the beautiful yellow autumn grass is again visible. The afternoon sun shines on the grass as gold. I’m as happy as can wander freely in nature and I want to share this happy feeling with you.

 

img_0403-4

Annons

27 tankar om “Bäck i december / Brook in December

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.