Motvilliga Sidensvansar / Reluctant Waxwings

Motvilliga Sidensvansar / Reluctant Waxwings

Sidensvansen kommer i stora flockar. Men det betyder inte att den alltid vill bli fotograferad. Men baksidan är också vacker.

Waxwings comes in large flocks. But that does not mean that it always wants to be photographed. But the back is also beautiful.

img_0981-3

Annons

14 tankar om “Motvilliga Sidensvansar / Reluctant Waxwings

 1. You are patient.:) the waxwing does not let many folks get close…in the wild, that is. I have seen some in parks where the waxwing is accustomed to people, but still they a little shy.

  Gillad av 1 person

 2. Bara att du har lyckats få dem att sitta still för att fastna på kort är en bedrift. De kommer i stora flockar, sätter sig i ett träd och flyger vidare till nästa träd efter bara en kort stund. Sällan hinner man ta kort på dem.

  Gilla

 3. Fina fåglar 🙂 Jag har en teori varför de flesta fåglar sitter med ryggen åt en, det gör de flesta vid Naturums fågelbord, när man är där, och när de ser en! Jag tror att det beror på att de ska kunna flyga iväg snabbt om de blir skrämda, och då såklart åt motsatt håll. 🙂

  Gilla

 4. Sidensvansar är så vackra! Jag blev så glad i förrgår för då såg jag först en massa sidensvansar som satt i häcken och åt ligusterbär . Tittade sedan mig omkring och då satt där massor uppe i björken bredvid. Det är bara andra gången i mitt liv som jag sett sidensvansar. Gissa så glad jag blev. Men insåg att jag inte skulle lyckas få dem på bild då jag bara hade mobilkameran inom räckhåll och skulle jag öppna terrassdörren och gå ut så hade jag skrämt iväg dem. Blev att jag tog fram fågelboken och läste om dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.