En vacker vinterdag / A beautiful winter day

En vacker vinterdag / A beautiful winter day

Ja äntligen så är jag åter. Jag är lycklig…dator fungerar, bilder syns och texten syns. En otroligt härlig dag i februari vill jag visa dig. Träd, snö, hund och skidspår.

Yes finally, I’m back. I’m happy … computer works, images are visible and the text is visible. An incredibly beautiful day in February, I want to show you. Trees, snow, dog and ski trails.

img_1081-3img_1325-3img_1316-2img_1307-3img_1306-4img_1296-3img_1289-3img_1259-3img_1248-3img_1247-4img_1242-3img_1234-2img_1173-3

 

34 tankar om “En vacker vinterdag / A beautiful winter day

 1. Härliga och vackra foton, Annica. 🙂 Snön har ven lagt sig på träd och buskar, det är så vackert. Här fick vi mängder med snö, nästan en halv meter men den la sig inte på träden. Din hund ser så go och lekfull ut. Skönt att du kommit igång med din blogg igen. jag följer inga bloggar genom e-mejl, utan jag går in i och kollar bloggarna jag har i min lista och hoppas att jag blir överraskad av nya inlägg. 😀 Idag fick jag napp hos dig. 🙂 Lagade du den gamla dator eller det blev en ny?

  Gillad av 1 person

  • Haha tack snälla du! Jag lämnade in datorn och det tog sin tid. Först messade de att man skulle välja en massa olika saker som kostade en massa, vi ringde och ifrågasatte och då sa de att det sker automatiskt….hmm så om man inte kollar detta lur i ri tricks så får man betala extra, det tycker jag inte är schysst mot alla konsumenter.
   I alla fall så hävdade jag reklamation, datorn var ett år. De sa att det var fel på mjukvaran, då gäller inte garantin, men jag hade försökt att göra en återställning som inte funkade. Så det slutade med att det blev gratis, lyckliga jag 🙂 Det är så härligt att få komma igång igen. Jag har faktiskt haft abstinens 😀

   Gillad av 1 person

 2. Vad himla roligt att du kan känna dig lycklig över att datorn fungerar och att du kan få ut dina fina bilder på bloggen igen för oss att beskåda. En härlig serie med vackert vinterväder-bilder får vi se idag, underbart med sol och snö säger jag bara!

  Gilla

 3. Härligt att se dig här igen och att du är tillbaka på banan. Underbara vinterbilder, lovar gott för sportlovet om en dryg vecka när sonen med familj ska upp och fördriva dagarna i Järvsöbacken. Kram 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.