Rådjur / Deer

Rådjur / Deer

Fick sällskap av dessa vackra rådjur i min trädgård. Äpplen och fågel frön är helt ok. Tryck på bilderna för större bild.
Were joined by those beautiful deer in my garden. Apples and bird seeds is quite ok. Click on the pictures to enlarge.

Annons

25 tankar om “Rådjur / Deer

  1. Dina rådjur ser välfödda ut. Det går ingen nöd på dem. Det var längesen vi hade en riktigt lång snövinter, men jag var med om för några år sen att rådjuren var så utmattade att jag fick bära dem till fågelbordet där de kunde få i sig lite mat. Jag fick också lära mig att om de inte ätit hö regelbundet under höst och vinter så får man inte ge dem det som nödfoder. De kan inte tillgodogöra sig det utan att vara invanda.
    Ellinngton

    Gilla

  2. Dom är ju så söta. Vi har också fyrfota besökare i vår trädgård ute vid torpet. Det är verkligen mysigt MEN jag vet inte om jag kommer att tycka det är lika mysigt om dom börjar gnaga på mina nyplanterade fruktträd… Att dom konkurerar med fåglarna om fågelmaten är helt okej för det räcker åt dom alla 🙂 men resten vill jag nog ha ifred. Men vackra är dom att se på och ännu härligare att få på bild. Snyggt fångat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.