Fåglar i massor / Lot of birds

Fåglar i massor / Lot of birds

 

Nu när sista snövädret kom har många fåglar visat sig som vill ha fågelmat. En av mina favoriter är rödhaken. Rödhaken är så vacker med färgen orange på bröstet. Här hos mig är den skygg och svår att få fota. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Now when the last snowy weather came, many birds have shown up and wants some food. One of my favorites is the European robin. The European robin is so beautiful with the orange color on the chest. Here with me it’s shy and difficult to get a photo of. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

10 tankar om “Fåglar i massor / Lot of birds

  1. Härliga foton, Annica. När jag var och grillade vid Lerjesjön för ett par år sedan var där en rödhake som inte var det minsta skygg. Han kom ända fram till mig, nästan framme vid mina fötter. 🙂 Han hade säkert blivit matad vid grillplatsen tidigare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.