Pensé / Pansy

Pensé / Pansy

Den vackra blomman pensé med så många olika färgvariationer, former och storlekar tröttnar jag aldrig på. Ibland ser blommans mönster ut som ett ansikte och ibland som en ängel. Nu när solen värmer blommar fler blommor för varje dag som går. Pensén är tålig och klarar av flera minusgrader utan att dö. Om man nyper bort vissna blommor så kommer det fram nya blommor hela sommaren. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

The beautiful flower of pansy with so many different color variations, shapes and sizes, I never tire of. Sometimes, the flowers look like a face and sometimes like an angel. Now that the sun is warming, more flowers bloom for every day that goes. The pansy are strong and can handle several minus degrees without dying. If you cut off flowers that have been blossomed, you will receive new flowers throughout the summer. Please click on the pictures to make them bigger.

 

Annons

8 tankar om “Pensé / Pansy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.