1 X 2

1 X 2

l X 2. Så här ser det när man spelar/tippar på fotboll, vilket lag ska vinna. Jag ville skoja till det lite och tog hjälp av symboler ute i skogen. Jag anser att allt går att fotografera…humor, skönhet, allvar och galenskaper. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

1 X 2. Here’s how to play football tips, which team will win. I wanted to joke a little bit and helped with symbols in the woods. I think everything is possible to photograph … humor, beauty, seriousness and madness. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

9 tankar om “1 X 2

  1. Haha! Hittade du detta ute i skogen? Det ser ut som relaterat till något statligt verk. Statens Järnvägar eller Televerket. En minutiöst fungerande ordning med tecken, livsnödvändiga och fullt begripliga i sitt sammanhang. Och nu? Som ett forninne ute i skogen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.