Älskade vän / Beloved friend

Älskade vän / Beloved friend

IMG_9031 (2)

Älskade vän. Jag saknar dig så otroligt mycket. Hur ska jag nu kunna leva vidare med mitt liv. Det värker i min kropp och själ. Jag vet inte hur jag ska leva livet vidare utan dig, du var som mitt barn.
Du fanns alltid där för mig i både glädje och sorg. Vi kunde läsa varandras tankar. Du var en del av mitt hjärta, glädjen,  kärleken och meningen med livet.
Vi tillbringade så mycket tid tillsammans… promenader i skogen där du sprang fritt, när jag fotograferade och du sa stopp…nu går vi vidare till nästa mål, när vi fiskade i båten och sen åt vi den tillagade fisken tillsammans, alla stunder i trädgården när du vaktade mig mot faror, vi åkte spark och skidor på vintern, du sov vid mina fötter på kvällen när jag tittade på tv.
Jag satt med dig när du somnade in och din resa till ett annat liv tog sin början, det var jobbigt, men jag är glad att du fick somna in hemma i tryggheten. Det var en svår stund när vi tvingades att ta farväl tills vi möts igen. Sista bilden på dig är så vacker. Jag älskar dig för alltid Daisy, du kommer för alltid att finnas i mitt hjärta ❤

Beloved friend. I miss you so much. How can I now live on with my life? It hurts in my body and soul. I do not know how to live my life without you, you were like my child.
You were always there for me in both joy and sorrow. We could read each other’s thoughts. You were part of my heart, the joy, the love and the meaning of life.
We spent so much time together … walking in the woods where you ran free when I photographed and you said stop … Now we move on to the next goal, when we fished in the boat and then we ate the cooked fish together, all moments in the garden when you protect me from dangers, we go kicksled and skiing in the winter, you slept at my feet in the evening watching TV.
I sat with you when you fell asleep and your journey to another life began, it was hard, but I’m glad you fell asleep at home in safety. It was a difficult moment when we said goodbye until we meet again. The last picture on you is so beautiful. I love you forever Daisy, you will forever be in my heart ❤

Annons

71 tankar om “Älskade vän / Beloved friend

 1. Åh, så sorgligt. Det känns inte bra att trycka på gilla för det här är inget att gilla. Men jag gör det som en liten hyllning till din fina hund. Jag är så ledsen för din skull. Ett djur blir som en familjemedlem och sorgen är stor när de somnar in. Ta hand om dig Annica och försök tänka på allt det fina ni hade. Och tack för alla fina bilder du lagt upp på din vän under åren. Kram från Annelore.

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla Annelore! ❤ Tack för din hyllning till Daisy. Jag vet att det kommer en dag där jag kan se tillbaka på alla minnen, men att ta mig dit känns så svårt. Allt gick så fort, jag har inte fattat att hon är borta än.
   Kram ❤

   Gillad av 1 person

 2. Men Annica, finner inga ord men förstår så väl din sorg och saknad. Känner starkt för dig och hoppas att dina tankar går till alla fina minnen och allt ni gjort tillsammans, kanske kan det göra att det känns lite lättare. En hund blir ju som en nära familjemedlem. Har själv bara haft min Fanny drygt en vecka nu men det räcker för att känna hur värdefull hon är här hemma och alltid kommer att vara. Är verkligen ledsen för din skull… StyrkeKram från Anita 🐶❤️

  Gillad av 2 personer

  • Ich versuche mit Google übersetzen.

   Liebte meinen Freund. Ich vermisse dich so sehr. Wie kann ich jetzt mit meinem Leben weiterleben? Es tut weh in meinem Körper und meiner Seele. Ich weiß nicht, wie das Leben ohne dich zu leben, Sie waren wie meine Kinder.
   Du warst immer in Freude und Leid für mich da. Wir konnten die Gedanken des anderen lesen. Sie waren ein Teil meines Herzens, der Freude, der Liebe und dem Sinn des Lebens.
   Wir haben zusammen so viel Zeit … im Wald spazieren, wo man frei lief, wenn ich fotografiert und Sie sagten, stoppen … nun wir zum nächsten Ziel weitergehen, wenn wir im Boot fischen wurden und dann aßen wir die gekochten Fisch zusammen, die ganze Zeit im Garten, wenn Sie mich vor der Gefahr schützen, gingen wir im Winter treten und Skifahren, schlief sie zu meinen Füßen am Abend, wenn ich Fernsehen beobachte.
   Ich setzte mich mit Ihnen, wenn Sie schlief und Ihre Reise in ein anderes Leben begann, war es schwer, aber ich bin froh, dass Sie zu Hause in Sicherheit zu schlafen bekam. Es war ein schwieriger Moment, als wir uns verabschiedeten, bis wir uns wieder trafen. Das letzte Bild auf dir ist so schön. Ich liebe dich für immer Daisy, du wirst für immer in meinem Herzen sein ❤

   Gillad av 2 personer

 3. I’m very sorry for your beloved friend.
  I share your sadness.
  I’m sure he had a wonderfull life with you, a lot of love, and it’s the most important.
  Too much dogs are unhappy. You can be proud of having made your friend happy.
  I know it’s difficult for you but ”c’est la vie”…
  Best thoughts.

  Gillad av 1 person

 4. We are so sorry for your loss Annica – Daisy had a wonderful life with you and it was the greatest gift that you could be there for her and wish her well on her next journey. Sending you hugs 💞 from all of us here, run free sweet Daisy 🌈

  Gillad av 1 person

 5. Din fina hund som var så go. Hon finns i ditt hjärta Annica, och där hon befinner sig så har hon det bra. Vet hur det känns att förlora ett djur som står en nära. Styrkekramar till dig Annica! ♥️

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket John för att du förstår! Javisst är det svårt när en trogen livskamrat behöver gå vidare och våra vägar skiljs åt. Jag önskar att jag får träffa Daisy igen en dag, i ett annat liv. Kram ❤

   Gillad av 1 person

 6. Oh, thats really hard. I am so deeply sorry for you !! As you wrote, you two had such a happy life together and I am sure, Daisy loved you as much, as you loved her. Again I believe you are in each others hearts forever 🙂 Go Daisy into another happy doglife !!!! Take care !

  Gillad av 2 personer

 7. Oh, så sorgligt, Annica! En hund ska bli gammal i ens sällskap, då kan man kanske förlika sig med tanken på att den ska dö. Inte för tidigt som jag läste att det blev nu. Dina inlägg med henne har utstrålat den glädje ni har känt tillsamman ute i naturen, en sprittande glad hund, verkligen. Ett så fint porträtt i det här inlägget också. Mina varmaste tankar och kramar till dig.

  Gillad av 1 person

 8. Ni kommer att mötas igen en dag och då kommer det inte kännas som att det gått någon tid alls. Så vill jag tro i alla fall. Jag tror dessutom att din vän på något vis ändå kommer att gå med dig även i framtiden. Jag tror din vän kommer att vaka över dig. Men det är i alla fall jobbigt när livet tar vändningar som man inte själv får råda över.

  Gilla

 9. These are indeed the best friends that we can ever have. Only their family members can understand when we say a dod us not just a dog when you look into his eyes. Those eyes give away all the emotions and they are exactly as a human sibling or a friend. The emotions they emote, the understanding that they express and wisdom just through those eyes and all their actions is equivalent to the warmest hugs ever received. Please check out other moments that we spend with out other friends that over time help us cope up with this grave loss especially when least expected: https://columntribe.wordpress.com/2017/10/23/a-break-from-everyday/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.