Bergfink hane / Bramblings male

Den vackra bergfinken är på återbesök här hos mig. Senaste besöket var för ett år sedan vid den här tidpunkten, så det händer inte varje dag precis. Den besöker fågelbordet hos mig en kort period på våren  innan den drar vidare och den är skyggare än de andra matgästerna.

The beautiful bramblings is up visit with me. The last visit was a year ago at this time, so it does not happen every day right. It visits the bird table with me for a short period in the spring before drawing further and is shyer than the other diners.

 

 

Annons

4 tankar om “Bergfink hane / Bramblings male

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.