Vitsippor / Anemones

Vitsippor fotade med olika kamera effekter.

Wood anemones photographed with various camera effects.

 

 

Annons

14 tankar om “Vitsippor / Anemones

   • Jag har inte kommit till det stadiet än, jag är tvärtom, använder nästan bara mitt 150-600mm och mitt 18-200 när jag fotar ”mina” snokar och annat som kräver mer vidvinkel. Min kompis ska köpa ett 24-70 2.8 men så fjuttiga objektiv vill inte jag ha! 😀 Bara skojar… Faktiskt tänkt köpa ett litet, men 13,000 är rätt mycket för ett sådant objektiv om man ska ha Canon, kommer undan med några tusenlappar mindre med ett Tamron.

    Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Dirtyjb 🙂
   Jag har en Canon Powershot SX60HS, jag är inte så bra på kamerautrustning…jag bara fotar, men du kan googla på kameran om du vill. Jag märker ju mer jag fotar att jag skulle vilja ha mera macro, men det går inte att köpa till en kompaktkamera 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.