Midsommarblomster / Cranesbill

Midsommar närmar sig med stormsteg och midsommarblomster hör ju midsommar till. Denna blomma trivs på öppen skogsmark och ängar och den finns allmänt i hela Sverige.

Midsummer is approaching and cranesbill hear the midsummer. This flower thrives in open woodland and meadows and are widely throughout Sweden.

 

 

Annons

14 tankar om “Midsommarblomster / Cranesbill

  1. Så kul med den här fotoutmaningen där man inspireras av andras foton 🙂 Den här typen av fotografering, underifrån blommor, det är ju sååå snyggt! Du måste ha varit väldigt stadig på handen för att få den skärpan, eller använder du stativ?

    Gilla

    • Tack jättemycket Anette! Vad kul att du gillar denna typ av fotografering lika mycket som jag gör, det glädjer mig verklgen:) Jag har stativ som jag aldrig orkar ta fram fast jag borde….där kom latmasken fram. Jag vill att det ska vara enkelt och gå snabbt. Jag har inte använt stativ och det blir nog svårt att få det att funka med stativ när man befinner sig i den snäva vinkeln under blomman. Men jag filmade lite häromdagen och märkte såklart vilken bra stöd det är, så det får nog dammas av och användas lite oftare 🙂 Men som sagt, i vissa lägen tror hag inte det funkar med stativ…så det få blir några bilder extra samt att man övar upp sig utan stativ också.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.