Skogen / The Forest

Jag är lycklig som har möjligheten att kunna ta mig ut i skogen. Att få vistas i naturen gör gott i själen. Att ta in energierna i skogen, lyssna på fåglarna och beskåda allt det vackra i nature ger mig krafterna åter. Här återfinns några bilder av naturen som jag filmade i ” Skogen del 2″.

I am lucky to have the opportunity to take me out in the woods. Getting close to nature do good in the soul. To take in the energies of the woods, listening to the birds and contemplate all the beauty of nature gives me forces again. Here are some pictures of nature that I filmed in ”The Forest, Part 2”.

 

 

Annons

16 tankar om “Skogen / The Forest

  1. Verkligen underbart vackra naturbilder, Annica 🙂 Ja, det är skönt att bo nära naturen. Jag bor ju i Kristianstad som är en medelstor stad men har naturen runt omkring, bara par stenkast från stan 🙂

    Gilla

  2. Härliga och varierade naturbilder! Nu är jag på torpet och kan lättare komma ut i skogen, jag håller med det är underbart att vara där.

    Gilla

  3. Underbara bilder på det finaste jag vet. Skogen och lite vatten och grönskan som börjar fösvinna hos mej. Inget regn på en dryg månad och idag har vi 30 grader varmt. Phu

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.