Röd Jättevallmo / Red Giant Poppy

Röd jättevallmo blommar så vackert i juni, tyvärr blommar den en så kort tid.

Red giant poppies bloom so beautifully in June, unfortunately the flowers so short a time.

Annons

10 tankar om “Röd Jättevallmo / Red Giant Poppy

 1. De är onekligen vackra och imponerande i storlek. På mellanbilden ser vallmon ut som en docka med röd klänning och rufsig krage. Den lilla röda baggen matchar vallmons färg. Fina bilder.

  Gilla

 2. Kan inte låta bli att kika in här då vi precis skrev samtidigt hos Svante plus att jag är lite nyfiken på dina bilder då jag sett dig lite här och där. Vallmo är min favorit bland blommor och dina bilder fantastiskt vackra. Kommer säkert titta in hos dig snart igen 🙂

  Gilla

  • Men tack Maltanita! Vad glad jag blir att du besöker min blogg, du är så välkommen 🙂 Jag ska titta in till dig med, visst är det spännande och kul att hitta nya bloggare under resans gång. Ja Vallmo i alla dess former är så vackra, jag gillar dem också 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.