Ormar i Sverige / Snakes in Sweden

Ormar i Sverige / Snakes in Sweden

Om du gillar eller kan titta på ormar, jag vet att det fins många som har orm fobi, men kolla gärna in mitt bildspel om ormar om du kan.

If you like or can look at snakes, I know that ther many who have snake phobia, but please check out my slideshow about snakes if you can.

 

 

 

Annons

22 tankar om “Ormar i Sverige / Snakes in Sweden

 1. I am always fascinated by the sight of a snake. Long ago, I used to hold them (the big non-venomous ones in Zoo or where they have snake shows such as Morocco) Check out my site. I do have some big ones and very, very lethal. Enjoy.

  Gillad av 1 person

 2. Wow säger jag bara!!! Så välgjord video och vilka underbara foton du tagit på den vackra huggormen! Nu blir jag lite avundsjuk hahaha 😀 Jag har inte ens sett en huggorm ändå jag letat frustrerat överallt 😀 Mycket mycket fina bilder Annica, och en mycket välgjord video med bra musik. Bra att du la ut foto med cykeltrampan så att man kunde se storleken, för på de andra fotona ser den ju väldigt stor ut, men huggormar blir ju ”bara” runt 60 cm långa men rätt tjocka som denna fina ormen var. 11 stjärnor av 10 😀

  Gillad av 1 person

  • Men Tusen Tack John!! 🙂 Vilket fint beröm. Vad kul att du gillade detta….ja jag tänkte att trampan kunde vara bra att ha med och just denna orm var ju lite grinig också och anföll trampan fast jag bara satt där lugnt, men den blev väl störd och hade vaknat på fel sida vägen fniss 😀 synd att jag inte flmade det….haha ja jag visste att du skulle bli avis på ormarna trots att du sett så många fina snokar 😀 😀

   Gillad av 1 person

 3. Tyvärr kan jag inte reblogga den på min egen sajt eftersom jag har ett webbhotell och inte wordpress, men hade visst ett annat konto också på wordpress än det som jag skapade från början med ett löjligt namn 😀

  Gilla

 4. Fint ormbildspel! Jag undrar hur många ormar det är som är skådespelare i filmen? Har ni gott om ormar hos er? Jag har bara sett två ormar på 12 år.

  Gilla

  • Tack Chrisitna, Jag gillar att fota ormar, men jag vill inte ha dom innanför t-shirten som John haha 😀
   När man själv får bestämma avståndet till ormen så känns det helt ok 🙂

   Gilla

 5. Måste tillägga en sak angående ormfobi. Tror 90% är inpräntat i vår skalle i årtusenden och generation efter generation, att ormar är äckliga och farliga. Jag var också rädd för att kunna hålla i en orm innan jag köpte min första. Fick den i en tygpåse och när jag skulle ta upp den så ska jag säga att jag var lite skraj, såg inte var huvudet var. Det var en majsorm, kallas för majssnok med, de har huggtänder vilket våra snokar inte har. Den bet mig 2 ggr under de 7 åren jag hade den och det var säkert att den på något sätt var skrämd, och det kändes inte, såg bara att jag hade 2 hål där det blödde ifrån 😀 Annars gillade den att krypa in under min T-shirt och ligga och gosa 😀 Rädslan hade jag innan, som de flesta andra, men aldrig tyckt en orm sett äcklig eller slemmig ut.

  Gillad av 1 person

  • Jag håller med dig i det du skriver 😉 Min gräns för stunden är att befinna mig en liten bit från ormen som jag själv bestämmer, ser jag en orm så kan jag inte låta bli att fota den… om jag hinner 😉 ….men att plocka upp den och gosa med den på magen haha 😀 nä inte än 🙂
   Däremot vågar jag ta på kopparödlan, men det blir en annan sak….för när det gäller de andra ormarna så är det väl där dom där % för att inte bli biten som hoppar in 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.