Enbär / Juniper

Enbär / Juniper

Jag fotade dessa vackra enbär i oktober. Enbär är antiseptisk och därför bra vid urinvägsinfektioner, blåskatarr och eksem. Enbär har lång mognadsprocess på flera år och därför kan du hitta bär i både grönt, blått och svart. Ett nyttigt gott bär som använts sedan medeltiden i matlagning och naturlig egenvård.

I photographed these beautiful juniper in October. Juniper is antiseptic and therefore good for urinary tract infections, cystitis and eczema. Juniper has a long maturation process for several years, and therefore you can find berries in both green, blue and black. A good healthy berry that has been used since the Middle Ages in cooking and natural personal care.

 

8 tankar om “Enbär / Juniper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.