Stilleben / Still life

Stilleben eller vad det kallas i modernt språk. I dag finns det så många fina ord på allt så en blir då allt snurrig. Men annars så går det ju också bra att säga ….ett lingon och ett barr på en stubbe i skogen. Detta foto är fotat i oktober.

Still life or whatever it is called in modern language. Today there are so many nice words at all, so one becomes increasingly dizzy. But otherwise it is of course also good to say …. the cranberries and the needles on a tree stump in the woods. This photo is photographed in October.

 

 

Annons

17 tankar om “Stilleben / Still life

  1. Haha.. härligt Annica och jag håller med, här ser vi ett lingon och ett barr på en stubbe, en torr sådan, stubben och barret men inte lingonet 😀 Stilleben eller inte så har jag aldrig varit särskilt förstjust i omskrivningar av något enkelt så att det ska låta fint. Det ÄR fint som det är och jag gillar din bild mycket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.