Is figurer / Ice self formation

Is figurer / Ice self formation

Is är roligt att fotografera och det är spännande att få se de olika is formationer som bildas, helt av sig självt. Här kan du se formen av ett hjärta, ögon och ett foster. Klicka på bilderna för att göra dem större.

Ice is fun to photograph and it’s exciting to see the different ice self formations formed completely by itself. Here you can see the shape of a heart, eyes, and a fetus. Click on the pictures to make them bigger.

 

Annons

21 tankar om “Is figurer / Ice self formation

  1. Det är ju himla kul vad fantasin gör med såna här former och mönster,. Du ser en sak och jag kanske ser en annan. Helt i sin ordning att det är så. I den tredje bilden ser jag ett hjärta – alltså blodpumpen. Och i det ser jag en gran och en figur som kan vara en person med en yxa. Så fantiserar jag – kanske för att jag har varit ute och huggit ved idag och fick ganska hög pumpfrekvens av ansträngningen. 🙂

    Gilla

  2. Ja, mönster i isen eller isformationer kan verkligen trigga igång fantasin. Och jag håller med Blomstermams, den sista bilden skulle lika gärna kunna vara en ultraljudsbild av ett foster. Häftigt. 🙂

    Gilla

  3. Pingback: Is figurer / Ice self formation — Naturfoton – Suman Freelancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.