Cross / Motocross

Cross / Motocross

Sonen gillar verkligen att åka cross. Att åka på ett hjul verkar vara lika kul som att åka på två. Själv föredrar jag att åka på fyra hjul om det inte gäller att cykla, då är två hjul helt ok. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

The son really likes to ride motocross. Ride on one wheel seems to be as fun as ride on two. I prefer to go on four wheels, but if it comes to cycling, then two wheels ok. Click on the pictures to make them bigger.

Annons

9 tankar om “Cross / Motocross

  1. Kör han på crossbana också? Det är så roligt att fota. Ett tips, när de hoppar ut från en backe, stå så att du kan fotografera från sidan, låg slutartid, 1/50 ungefär och följ med motivet när du trycker av. Då blir motocrossen skarp och bakgrunden suddig så att man ser att crossen rör sig framåt. 🙂 Jag har fotaat det en gång och hade sådan tur att det fotot blev bra. 😀 https://www.fotobloggarna.se/galleriet/picture.php?/4757/search/23

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.