Vårvinter / Early spring

Vårvinter / Early spring

Fortfarande är det en hel del snö ute i skogen. Solen skiner, vinden yr, våren kämpar för att få ett fäste. Det är vackert att se det som töar fram ur snön. Gräs, kottar och den ständigt vackra bäcken. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Still it is a lot of snow in the woods. The sun is shining, the wind blows, spring is struggling to get a foothold. It is beautiful to see the thawing out of the snow. Grass, pine cones and the ever beautiful creek. Click on the pictures to make them bigger.

Annons

15 tankar om “Vårvinter / Early spring

  1. Härliga foton, Annica. Vi här i Skåne har nästan sommarvärme vissa dagar med temperatur upp till 19° Fotot på din hund är ju så underbart! 🙂 Han trivs verkligen och har det bra. 🙂

    Gilla

  2. Här blir dina bilder stora när jag klickar på dem men de blir också väldigt oskarpa, ínte ens din signatur är skarp. När jag tittar på bilderna i litet format är de jättefina, som de alltid brukar vara hos dig. Kanske min dator som är långsam men provade att förstora en bild, vänta ett tag men det hjälpte inte. Ska kika på andra bilder hos dig och se om det är likadant. Du är ju duktig med kameran så bilderna är det absolut inget fel på 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.