Fåglar / Birds

Flera vackra fåglar visar sig nu när det är vår, här kommer ett smakprov.
Several beautiful birds turns out now that it’s spring, here’s a sample.

14 tankar om “Fåglar / Birds

 1. Härliga bilder Annica! Hackspetten har jag bara fotat ryggen på. Den är kanske sur på mig och vänder mig ryggen. 😀 Fint fångat på tranan, torkade den vingarna?

  Gilla

  • Tack så mycket John! Hackspetten är helt klart sur på dig 😀 Tranan fotade jag i helgen tillsammans med gräsand, storskrake och hunden. Hör å häpna …hunden tröttnade å började att gnälla, ska vi inte gå hem snart 🙂 Alla fåglar var på andra sidan tjärnen å lite för långt för min kamera, men jag kunde ändå inte låta bli att fota. Jag har även filmat en hel del, men pga avståndet så blev det inte så bra, hade heller inget stativ med mig 😉

   Gillad av 1 person

   • Hahaha, vilken go hund du har. 🙂 Du kan beskära bilderna så att motiven kommer närmare. Testa hur mycket du kan beskära dem innan du tappar i skärpa på fotona. Jag beskär mina foton när det är något i bilden jag inte vill ha där, men också för att få motiven större, speciellt när jag fotar månen och vill att månens yta ska synas med alla kratrar. Också fågelbilder där fågeln kanske är på över 500 meters avstånd, så man kan se vad det är för något. 🙂

    Gillad av 1 person

   • Tack för tips John! Fågeln var redan så långt borta md lite oskärpa så det kändes inte som ett alternativ 🙂 Men jag ska börja att använda ditt tips framåt och jämföra 🙂

    Gillad av 1 person

 2. Pingback: Fåglar / Birds — Naturfoton – Suman D. Freelancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.