Utflykt i skogen / Excursion in the forest

Åh vilken härlig underbar dag i mitt liv. Min dotter och hennes son kommer och besöker mig. Vi vandrar omkring i den stora vilda skogen med gamla träd, mossa på marken och vattnet porlar i bäcken.
I dag plockade vi tre olika svampar, Svart trumpetsvamp, gul kantarell och trattkantarell. Barn och barnbarn är livets krydda. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Oh what a wonderful wonderful day in my life. My daughter and her son come and visit me. We walk around in the big wild forest with old trees, moss on the ground and the water ripples in the creek.
Today we picked three different mushrooms, Black Trumpet mushroom, yellow chanterelle and funnel chanterelle. Children and grandchildren are the spice of life. Please click on the pictures to enlarge them.

Annons

65 tankar om “Utflykt i skogen / Excursion in the forest

 1. Mysigt med en skogsdag tre generationer tillsammans. Men jag kan tro att det frestar på att bära den lille och böja sig ner efter svamp. Jättehärliga bilder från den lyckade utflykten! Vi har hela köksbordet fullt med kantareller att ta itu med…

  Gillad av 2 personer

 2. Så mysigt ni ser ut att ha det och så mycket svamp! Jag plockade tidigt trattisar som jag torkat, men hittar aldrig några gula kantareller förutom fem stycken i ena hörnet av tomten och som återkommer år från år. Men fem stycken gör ingen kantarellsmörgås! 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Jag tror att plocka svamp och campa mitt i naturen verkar vara en populär fritidsaktivitet i Skandinavien. Har jag rätt?
  Skulle gärna åka till en naturpark nästa gång jag är i Skandinavien. Jag vet inte om svamp, så jag tar inte risken att plocka dem. Men jag älskar att ha svamp ändå. Tack så mycket, fru för att du delar så vackra bilder.. ☺️☺️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.