Snödroppe / Snowdrop

Snödroppe, nu börjar vårblommorna sakta att vakna till liv även här hos mig. Det finns flera olika varianter av släktet snödroppar och just vilken kategori just denna droppe tillhör vet jag dock inte, kanske har just du koll på det 🙂

Snowdrop, spring flowers are starting to slowly come to life here with me. There are several different varieties of the genus snowdrops and just which category this particular drop of belonging, I know not, maybe just to track it 🙂

Annons

2 tankar om “Snödroppe / Snowdrop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.