Larv av ekspinnare / Larvae of spinners

Larv av ekspinnare / Larvae of spinners

Jag mötte en larv ute i skogen. Larven låg och spelade död så jag pekade på den med en liten kvist…oj vad stark den var och den gav sig aldrig upp, så jag lämnade den när den fortfarande kramade kvisten.

I met a caterpillar in the woods. The larva low and played dead so I pointed to it with a small twig … oh how strong it was and never gave up, so I left it when it was still clutching the branch.

 

Annons

10 tankar om “Larv av ekspinnare / Larvae of spinners

  1. Fina bilder tycker även jag som har insektsfobi 😀 Förra veckan när jag hade varit ute i naturen, jag är överallt, bland nässlor och platser ingen annan skulle vara på. På eftermiddagen ringde telefonen, jag svarade och pratade, tittade ner på mattan och där låg det en grön larv! -Måste sluta prata, har en larv på min matta, och la på 😀 Tog en pappersbit som den klamrade fast vid och slängde ut den på gräsmattan 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.