Fäbodvall / Mountain pasture

Jag vill visa er en liten glimt av en vacker fäbodvall som ligger ute i skogen. Jag har många gånger svårt att välja ut en bild, för det blir ju oftast inte bara ett foto på ett motiv som jag springer på 🙂  Men jag valde just denna bild för att jag tycker att den förmedlar en känsla av fäbodvall.

I want to show you a little glimpse of a beautiful mountain farm located in the forest. I have many times difficult to select a picture, for it is the most often not just a photo of a subject that I run on 🙂 But I chose this picture because I think that it conveys a sense of summer pasture.

 

 

3 tankar om “Fäbodvall / Mountain pasture

  1. Thank you, I have just been looking for info about this topic for ages and yours is the greatest I have discovered so far. However, what in regards to the bottom line? Are you certain about the supply?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.