Randigt / Striped

Randigt / Striped

Purpurvinda….randiga vackra blommor. Vit bakgrund med rosa eller blå strimmor. Jag sår den varje vår. Den blommar gärna tidigt på morgonen, så man får inte njuta av den om man är morgontrött. Glöm inte at trycka på varje bild för bättre bild.

Ipomoea purpurea …. beautiful striped flowers. White background with pink or blue streaks. I put seeds each spring. It flowers happy early in the morning, so you may not enjoy it if you are tired in the morning. Do not forget to press every image for better viewing.

Annons

23 tankar om “Randigt / Striped

  1. Vackra bilder du tagit på de vackra blommorna. 🙂 En fråga från en novis, är inte det en klängväxt? Bodde ihop med en tjej för flera år sedan som hade hus mitt ute i ingenstans, men ändå bara 10 minuters bilfärd till city, hon hade några liknande blommor över entrén till tomten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.