Stort tack / Many thanks

Stort tack / Many thanks

En ros till dig från mig för att du tar en del av din tid och tittar in på min blogg. Jag brukar också hälsa på hos dig. Allt blir så mycket bättre i vår stressade värld med vackra foton och vackra ord. En blogg kan innehålla så mycket….allt från foton, underhållning, fakta och inspiration. Ha en bra dag tills vi ses igen ❤

A rose for you from me for taking some of your time and look into my blog. I also greet with you. Everything is so much better in our stressful world of beautiful pictures and beautiful words. A blog can contain as much …. everything from photos, entertainment, facts and inspiration. Have a great day until we meet again ❤

ros-2

Rosor / Roses

 

 

 

Annons

41 tankar om “Stort tack / Many thanks

 1. Du har en jättefin blogg med härliga foton och text till dem, det uppskattas. Brukar gå in i din blogg ett par gånger om dagen. Blir grymt besviken när det inte finns nya foton! Bara skojar 🙂 Man ska göra inlägg när man själv vill och känner för det, blir helt fel om det känns som ett tvång, då förlorar man tjusningen med att ha en blogg. Jag är åt andra hållet. Eftersom jag är sjukskriven, går på rehab, så har jag inget annat för mig än min stora passion, att fota. 🙂 Hade jag inte haft det så vette fasen… Hatar att gå hemma, alltid jobbat och är lite av en arbetsnarkoman 🙂 Blir nog inte så mycket fotat när jag börjar jobba.

  Gilla

  • Tack John! Så vackert betyg jag får från dig! Jag gillar det du säger ” besviken när det inte finns nya foton haha 😀 jag kan inte få ett bättre betyg, det betyder så mycket för mig att få dela min glädje med andra och när inläggen uppskattas känns det super. Jag respekterar att alla gillar olika och därför är det lika spännande varje gång när jag lägger ut nått nytt …. vilka fler än jag kommer att gilla just detta inlägg eller tema 🙂 🙂 🙂
   Vad toppen att du kan fota som en del i din rehab och finna styrka i det. Det är helt underbart när man har hittat sin nisch i livet….vad mår jag själv bra av och hur kan jag ladda mina batterier 😉
   Hur ser det ut för dig, är du på väg tillbaka till arbetslivet eller är det en bit kvar än. Jag jobbar mycket med detta i mitt arbete och jag träffar så många underbara människor i mitt arbete 😉

   Gillad av 1 person

 2. Tack själv, Annica! Det är härligt att kunna gå runt och titta på andras foton och blir upplyft och inspirerad. Du är suverän på att fota rosor, vilket jag tycker är svårt av någon anledning. Även detta foto är jättevackert, av en väldigt vacker ros.

  Gillad av 1 person

 3. And such tender words. Each delicate petal( word) joins in sentence as Clavature is to French, Italian or Appalachian cuisine. Wonderful you feel these things for your visitors.🌷🌺🌸🌼

  Gillad av 1 person

 4. Annica, the story I have on my blog: THE PRISONERS OF NAGA, looks as if it is a VIETNAM story, but it is actually a trip to Mars, via a rest stop in the Milky way, called the GERRYMANDER INN. It has great humor and instance.
  The writer, Daniel Sion, is the Author and he would like to use your name, ANNICA, as a character (tourist) he meets on Mars. How do you feel about that? He is not certain yet but loves the sound of your name.(So do I)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.