Sädesärla / Wagtail

Sädesärla som blickar ut över en liten skogssjö. Jag tyckte den var så vacker där den satt och tittade ut över vattnet, så trots att jag hade packat ner kameran, så kom den snabbt upp igen. Men på grund av att det blev så bråttom så hann jag inte få till fotot på bästa sättet. Sädesärlan stannar inte länge på samma plats, utan flyger gärna vidare lika snabbt som den landar.

Wagtail looking out over a small lake. I thought it was so beautiful where it sat and looked out over the water, so even though I had packed the camera, it quickly came back up again. But because it was in such a hurry so I could not get to the photo on the best way. Wagtail not stay long in the same place, without flying happy to proceed as quickly as it lands.

 

 

 

 

 

Annons

7 tankar om “Sädesärla / Wagtail

  1. Otroligt fin bild! Vilket sammanträffande! Jag lade nyss in en bild på en sädesärla. Men bilden är c:a 4 år gammal.

    Gilla

  2. En av vårens allra första budbärare. Här hos oss brukar hon komma 4 april, men nuförtiden är det lite si och så med punktligheten…Härligt att du tog fotot trots att du inte var riktigt nöjd. Det är en vacker fågel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.