Chemtrails i Sverige / Chemtrails in Sweden

Chemtrails i Sverige / Chemtrails in Sweden

Det är toppen om du kan lägga 5 min och 19 sekunder av din tid, för att ta dig tid att kolla på min video med dess text. Hinner du inte med att läsa så pausa videon, det blev lite fel när jag gjorde den, så ibland försvinner texten lite för fort. Detta inlägg skiljer sig från mina tidigare inlägg. Alla får tro och tycka vad de vill, men mänskligheten måste börja att vakna upp snart. Ser ni inte vad det är som händer med världen. Har ingen av er tidigare funderat på varför det oftast nu för tiden ligger kvar så många spår på himlen efter planen. Det kan vara spår kors och tvärs, de ligger kvar i flera timmar och breder ut sig…är det normalt? På väderleksrapporten pratar de om vackert väder…men det är sällan det stämmer för planen sprutar igen hela himlen. Har ni nån gång undrat varför det ofta förekommer så konstiga moln på himlen eller varför det ofta är så grått och disigt. Ett väder som inte är som det en gång var. Som tur är börjar allt fler människor att vakna upp till verkligheten, men det är ännu många människor som inte har en aning om vad som händer!

Jag tänker nu dela med mig några enkla och konkreta exempel, så kan du själv bilda dig en uppfattning chemtrail.

Ett exempel är när de norska bönderna kontaktade en forskare 2012, Harald Kautz Vella. Gräs och grödor växte inte som de skulle och när man började med att ta prover och analysera så uppdagades det att det förekom en hel del gifter i marken, samma sort av gifter som kommer från chemtrail.

Det har varit ett flertal demonstrationer i Stockholm mot chemtrail, men det kommer inte fram i media.

På webbsidan flightradar24.com kan man följa de flesta större planens färdvägar. De stora planen brukar ha en så kallad transponder så det går att se var planen befinner sig. Det märkliga här är att när jag kollar planen som chemtrailar så syns de aldrig på flightradar, men det gör övrig plan som flyger över här hos mig …är inte det lite märkligt i sig?

Det finns otroligt mycket information om chemtrails på nätet och you tube. Risken att gå ut med sådant här att man blir kallad idiot av folk eller ännu värre…det finns de som har blivit hotade med att hålla tyst. Folk har börjat att pratat allt mer om chemtrails nu, så det går inte längre att dölja all fakta som finns i ämnet.

It’s great if you can add 5 minutes and 19 seconds of your time, to take the time to check out my video with text hereof. You do not have time to read so pause the video, there was little wrong when I did it, so sometimes disappears text a little too fast. This post is different from my previous post. All are to believe and think what they want, but humanity must begin to wake up soon. Do you not see what is happening with the world. Have any of your previously wondered why it is often now a days are left so many traces in the sky after the plan. There may be traces crisscrossing, they remain for hours and spread out … it’s normal? The weather report, they talk about the beautiful weather … but it is rarely true of the plan injects back in the sky. Do you have some time wondered why there are often so strange cloud in the sky, or why it is often so gray haze. The weather is not as it once was. Fortunately, more and more people are waking up to reality, but there are still many people who do not have a clue what’s going on! I will now share with you some simple and concrete examples, so can you get an idea about chemtrail. An example is when the Norwegian farmers contacted a researcher in 2012, Harald Kautz Vella. Grasses and crops did not grow as they should and when they started to take samples and analyze as it emerged that there were a lot of toxins in the soil, the same kind of toxins that come from chemtrail. There have been several demonstrations in Stockholm against chemtrail, but it will not arrive in the media. On the website flightradar24.com can follow most of the larger plan itineraries. The big planes usually have a so-called transponder so you can see where the field is located. The strange thing here is that when I check the plan chemtrails so visible they never rate radar, but it makes the other plane flying over here with me … is not it a bit strange in itself? There are incredible amount of information about chemtrails online and you tube. The risk to go out with this kind of thing that gets called a fool of people, or even worse … there are those who have been threatened to keep quiet. People have started talking more and more about chemtrails now, so it is no longer possible to hide all the facts contained in the subject.

 

Annons

42 tankar om “Chemtrails i Sverige / Chemtrails in Sweden

 1. Jo, då! Jag vet att det tyvärr existerar. Den 30/4 fotograferade jag spår av chemtrail, vilka låg kvar i flera timmar. Det är fruktansvärt!

  Gillad av 1 person

 2. Mycket bra gjord video Annica! Har inte hört talas om det innan bara, Googlade det efter att sett din video. Jag har faktiskt tänkt på just utsläppen från planen, de vita strimmorna, som jag tycker alla plan har idag. jag kommer ihåg som barn när man såg ett plan som hade vit strimma efter sig, det var en ovanlig syn tyckte jag på den tiden.

  Gillad av 2 personer

  • Det kanske inte var så många jetplan på den tiden och de som fanns flög lägre. Det handlar ju om kondensstrimmor och de bildas i mycket kall luft och det blir ju kallar högre upp.

   /Skvitt

   Gilla

   • Det var inte så många plan som idag, men det spelar ingen roll. De flög på samma höjd, minst 10,000 meter, det har med motståndet att göra då de drar mindre bränsle.

    Gillad av 2 personer

  • Vill man utveckla det hela lite till, så kan man följa solens aktiviteter med solstormar. Det verkar finnas ett samband. När det blir större solstormar och det ska vara fint väder, då är planen mycket aktiva och himlen läggs igen. Finns det fler saker som pågår som vi inte riktigt vet vad det är. Det finns hur mycket som helst att pratat om, men säger jag för mycket om man inte är insatt i vad som faktiskt sker, ja då kan jag upplevas vara en idiot. Det är bättre att var och en får bida sin egen tid med funderingar, men jag kan ju få ge lite tips på bra sidor 🙂

   http://www.solarham.net/

   Gillad av 1 person

   • Man ska säga vad man tycker, Annica! 🙂 Faktum är att något har hänt med utsläppen, den ligger kvar jättelänge! Skrämmande med tanke på hur många plan det alltid är i luften. Kolla denna live radarn, scrolla så du ser nästan hela världen, det är ett täcke med plan. Kolla noga så ser du att de rör sig, klicka på dem och få deras destination.
    https://www.flightradar24.com/47.47,13.89/4

    Gillad av 1 person

   • Tack John! 🙂 Ja jag brukar kolla denna sida 😉 ja det är grymt med plan i luften hela tiden. Vad skönt att du inte idiotförklarar mig 😀

    Gilla

 3. Tror inte det va Skvitt….? då har du inte sett det som jag talar om! Kondens ligger inte kvar en hel dag, inte ens från flygplan! Samt att det är stor skillnad idag mot för ca 20 år sedan.

  Gilla

   • Vart tog sanningen vägen, du får då allt ursäkta mig Skvitt, men finns det en hållhake på dig för att du försvarar illumunati? Det stämmer inte överens för fem öre att ifrågasätta all jävla politik!!!!!! men inte att du kan förstå vad chemtrail är egentligen!

    Gilla

   • Jag försvarar inte Illuminati. Jag tror inte de finns.

    Nu kommer något på Kunskapskanalen som säkert kan intressera dig.

    Ett labb bland molnen
    20:10 – 21:00
    Brittisk vetenskapsserie från 2014. Molnforskarna fortsätter över USA i sitt luftskepp. Kan storstäder skapa sitt eget väder? Är det därför det regnar allt mer i ökenstaden Phoenix? Forskningen går vidare i det flygande labbet.

    Avsnitt: 2 / 2 Produktionsår: 2014

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

   • Jag skulle kunna berätta så mycket för dig Skvitt, men du är inte där än. Domare som sitter i USA och andra kompetenta personer!!
    Alfred weber, James Gilliand, Bob Dean, Jordan Maxwell, David Ike, Miles Jonston, Harald Kautz Welda mfl. Tyvärr är det flera andra kända personer som har blivit dödade för att de har tagit upp bl.a detta ämne.

    Gilla

   • Dårfinkar som utger sig för att vara experter finns det ju gott om. Därför väljer jag själv vilka jag ska klassa som trovärdiga.

    Hoppas jag var tydlig nog i förra kommentaren.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

 4. Jag respekterar att alla människor har kommit olika långt i sin utveckling om vad som pågår i verkligheten. Jag och min har kollat detta i flera års tid och vi vet vad som pågår. Det var en polis som talade om detta för oss första gången, vi kunde heller inte tro på detta då. Vi startade då en hel del efterforskningar. Min man var i kontakt med Arlanda, luftfartsverket, SVT samt TV 4 och 2 metrologer , de ville inte diskutera frågan, de blev arga och rädda … varför??? Vi har bekanta i flera delar av världen som ser samma sak. Jag är förbluffad av allt som du spånar om … men att du inte kan se detta. Lika bra att vi slutar att diskutera detta nu….

  Gillad av 1 person

  • Låt mig säga såhär:

   Atmosfären har inte bara en enda egenskap utan flera och de skiftar från tid och plats, inbegripet inte minst höjden.

   Kondensstrimmorna efter planen består ju av ispartiklar. Att jag skriver ispartiklar och inte iskristaller beror på att det är is och olika sorters partiklar. Olika sorters partiklar har olika förmåga att ska is ikring sig.
   Men för all isbildning påverkar luftfuktighet, lufttryck och temperatur.

   Lägger man samma alla faktorer så förstår man att det kan vara stor skillnad på om kondensstrimmor bildas eller inte efter flygplan, liksom hur länge de består på himlen. De kan försvinna snabbt, de kan finnas kvar länge och de kan till och med påverka så att moln uppkommer. Det senare är väl känt av meteorologer och man har påvisat att all vår flygtrafik har skapat en molnigare planet.

   Att misstänka att några obskyra människor sprider gifter genom flygplanens motorutsläpp är det sista jag tycker att man ska göra då mera naturliga förklaringar till variationer i kondensstrimmorna finns. Dessutom borde det finnas mindre iögonenfallande sätt att sprida gifterna än att rita dem som streck på himlen, fullt synliga för alla och alltför lätt för myndigheterna att spåra och gripa förövarna. Normal flygövervakning visar ju vem som gjort vad och var.

   Om man såldes fortfarande vill tro på chemtrails som ett sätt att förgifta oss, då måste man också anta att varenda regering är involverad, varenda meteorolog, flygtrafikövervakare, flygbolag, vetenskapsmän och en massa andra också är involverade i en stor världsomspännande komplott mot oss vanliga människor, trots att även de själva och deras barn blir utsatta för gifterna.

   Kort sagt så blir hela teorin väldigt absurd.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Gifter sprids på olika sätt…chemtrails är ett. Det jag inte ville säga från början är just det du själv gör lite ironi över, regeringar och länder vet om detta. Det är klart att det finns motgifter till de som har makten! Forskare med flera som upptäckt detta och går ut med sanningen försvinner? Det finns kända musiker världen som har börjat att väva in meddelanden i sina texter … de försvinner? Det finns kända skådespelare världen över som också har börjat att prata om detta. Det finns en stor oro och frustration över vad som händer i världen.Det är klart att alla inte vet vad som pågår. Vissa är köpta, vissa är hotade och vissa försvinner….men de flesta vet inte vad som händer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.