Gemsrot / Doronicum orientale

En gul vacker vårblomma som ofta kallas morsdagsblomma. Gemsrot/vårkrage tillhör korgblommiga växter. Som sagt så är den gul, men när jag skulle behandla bilden i ett fotoprogram som så många andra gör … så blev inte resultatet gult. Men ni kan ändå se de fina detaljerna i själva blomman.

A yellow beautiful Spring often called mother’s Day flower. Doronicum orientale belongs to Asteraceae. That said, it is the yellow, but when I would process the image in a photo program like so many others do … so the result was not yellow. But you can still see the fine details of the flower.

 

 

Annons

6 tankar om “Gemsrot / Doronicum orientale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.