Kalender och inlägg / Calendar and posts

Jag lär mig nya saker hela tiden genom om att blogga. Det var inte så enkelt som jag först trodde att det skulle vara. Jag är inte en data expert, men nu har jag lagt till en widget som visar vilka dagar jag har gjort inlägg, som jag tror kan underlätta för er som är intresserade.

I learn new things all the time by about blogging. It was not as easy as I first thought it would be. I’m not a computer expert, but I’ve added a widget that shows what days I have made posts, which I believe can help those who are interested.

 

4 tankar om “Kalender och inlägg / Calendar and posts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.