Kanadagås / Canada goose

En sen kväll när jag var ute så fick jag syn på detta ljuvliga kanadagås par med två kycklingar. Förra året vid den här tiden så hade de 5 kycklingar på exakt samma ställe. Tyvärr så klarade inte min kamera  av att zooma in det långa avståndet med fin skärpa.

Late one night when I was out so I saw this lovely goose couple with two chickens. Last year at this time they had five chickens in exactly the same place. Unfortunately, it did not pass my camera to zoom in on the long distance with great focus.

Annons

8 tankar om “Kanadagås / Canada goose

  1. Ja, visst är det irriterande när zoomen inte räcker till, händer hela tiden känns det som. Tror du gåsparet förlorat några ungar eller blev det bara två den här gången. De brukar väl få stora kullar för det mesta. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.