Savann / Savannah

När jag fotade dessa bilder så fick jag en känsla av att befinna mig ute på en savann. Solens strålar värmer  ryggen, vinden leker med mitt hår, det gula styva gräset som knappt rör sig i vinden och slingrar sig runt stammen på den bruna busken. Den bruna busken som ännu inte har fått sina gröna vår löv. Nu fattas det bara en elefant så är bilden komplett 🙂

When I photographed these images so I got a feeling of being myself in a savannah. The sun warms your back, the wind playing with my hair, the yellow stiff grass that barely moves in the wind and meander around the trunk of the brown bush. The brown bush who have not yet received their green spring leaves. Now it only an elephant, the picture is complete 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.